Skulptūrai „Simboliai laike“ (dar vadinamai Mergaite arba Zanavyke) atkurti, rinkimo iniciatyva

Gerbiami Šakių krašto verslo žmonės,

Tik skulptūros autoriaus rankose Mergaitė gali atgimti, bet mes visi galime prisidėti prie bendro tikslo – pamatyti ją vėl žengiančią Nepriklausomybės gatve.

Prieš metus kartu su Šakių miesto vietos veiklos grupe pradėjome lėšų, reikalingų skulptūrai „Simboliai laike“ (dar vadinamai Mergaite arba Zanavyke) atkurti, rinkimo iniciatyvą. Šiandien jau turime apčiuopiamus rezultatus: surinkta pusė reikiamos sumos įgalino autorių Kęstutį Dovydaitį atlikti liejimo darbus bei paruošti vietą skulptūros grįžimui. Tačiau vis dar reikalingi finansiniai resursai, kad būtų galima užbaigti skulptūros atkūrimą ir pagreitinti Mergaitės grįžimą į jos vietą Nepriklausomybės gatvėje. Būtų nuostabi dovana sulaukti jos dar šiais metais!

Todėl kreipiamės į Jus su prašymu bent kokia įmanoma suma prisidėti prie paminklo atstatymo. Labai svarbus ir vertingas kiekvienas euras.

Lėšas paminklui prašytume pervesti į Šakių miesto vietos veiklos grupės sąskaitą Nr. LT13 5011 7000 1400 0709  kredito unijoje „Zanavykų bankelis“,  mokėjimo paskirtyje nurodant „Parama paminklui”.

Mes, savo ruožtu, pažadame viešinti ir informuoti apie paminklo atstatymo eigą interneto svetainėje www.sakiai.lt, atsakyti į kylančius klausimus, priimti siūlymus ar idėjas, tad jei jų turite, susisiekite:

Eglė Plančiūnienė, el. p. egle.planciuniene@sakiai.lt, mob. 8 689 23217

Daiva Palukaitienė, el. p. sakiumiestovvg@gmail.com, mob. 8 615 66997

Paminklo atstatymo iniciatoriai:

Šakių rajono savivaldybės Švietimo, kultūros ir sporto skyrius

Šakių miesto vietos veiklos grupė

Leave a comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *